El 75è aniversari i el centenari

El 1982 es va celebrar el 75è aniversari convidant a tots els qui l’havien fet alguna vegada a participar-hi. Per no deixar fora cap actor, alguns papers els van representar dues persones diferents a la mateixa actuació, com per exemple Naïm que va ser representat per Salvador Escamilla i Joan Ribas el mateix dia.

Però l’actuació més celebrada va ser la del Sr. Josep Torner que als seus 80 anys va actuar com a Mataties. Aquell any va sortir per darrera vegada l’ase en escena i va ser també l’última representació que es va fer amb orquestra.

L’ensurt més important va ser l’any 2001-2002 quan el teatre va quedar clausurat des del març fins els 22 de desembre per una injustificada denúncia d’una veïna. Però la vitalitat dels estelaires va permetre arribar a les celebracions del Centenari, i recuperar la música en directe.

Amb motiu del Centenari es va editar el Llibre d’Or de l’Estel de Natzaret, que conté tota la informació d’aquesta celebració, així com història, fotografies, opinions dels actors i artistes, i molt més. El podeu adquirir a la secretaria del Centre.

portada_llibre