El Triangle Inclusiu


Sin título-1

En aquest programa, un grup d’alumnes de secundària col·labora amb entitats socials del barri que treballen per ajudar a persones en situació vulnerable participant en una activitat de teatre d’intervenció social per fomentar la reflexió, la motivació, la participació, l’esperit crític i la millora de les habilitats socials. Aquest aprenentatge es complementa amb el servei a la comunitat, quan interactuem tant en la representació com en el debat o intercanvi d’idees posterior amb les persones que formen part del grup.


Imatge ETI

El triangle inclusiu té, doncs, com a objectiu la formació, creació i impuls d’un grup de dinamització cultural format per col·lectius diversos, amb la finalitat d’oferir eines contra el risc d’exclusió social. En aquest grup de teatre es treballa la vulnerabilitat social des de diferents àmbits, a partir de metodologies pròpies del teatre de l’oprimit i a través de tècniques i formes teatrals es busca conèixer la realitat per a transformar-la.

Aquest projecte d’aprenentatge servei vol ser un espai de trobada de persones de diferents procedències i capacitats, que fomenti el debat i l’enriquiment mutu, compartint idees i coneixements.


Més informació

  • a la Secretaria del Centre o al telèfon 932039772 (de dilluns a divendres, de 10h a 14h)
  • si formes part d’un centre educatiu o una entitat social i vols participar, contacta amb nosaltres via correu electrònic a: escoles@teatredesarria.cat