3 març 2014

Cicle de cinema “Una Mirada Enrere”

2014-03-09 Cicle cinema Una mirada enrere reduït

Esplais pel món, va néixer l’any 2007 amb la finalitat de crear un esplai a Anjara (Jordània). Aquesta va ser la tasca dels seus primers tres primers anys de vida a la que el 2010 es va afegir la posada en marxa d’un segon esplai a Madaba, també a Jordània. El que una colla d’esplais catalans anomenaven Projecte Jordània s’ha convertit, amb el pas del temps, en una entitat amb un camp d’acció més ampli: Esplais pel món. Vegeu-ho a: http://www.esplaispelmon.com/

 

las_13_rosas 4
Ara ens presenten el cicle de cinema “Una mirada enrere” sobre tres episodis punyents del nostre passat. El primer, el procés i execució de tretze noies de 16-29 anys l’agost de 1939, acusades de reorganitzar les Joventuts Socialistes Unificades tot just acabada la Guerra Civil. La projecció serà diumenge 9 de març, a les 18h.

 

el-lobo
El segon, la història d’un infiltrat de la policia espanyola dins la banda terrorista ETA gràcies al qual van ser detininguts més de cent-cinquanta dels seus membres l’any 1975. La projecció serà diumenge 16 de març, a les 18h.

 

salvador. 3b
El tercer és la crònica dels esdeveniments que van portar a la condemna a mort i execució del jove Salvador Puig Antich, anarquista membre del Movimiento Ibérico de Liberación (MIL) acusat de la mort d’un policia. La projecció serà diumenge 23 de març, a les 18h.