26 octubre 2013

El Centre a la Mostra de Tardor dels Comerciants de Sarrià

Al llarg de tot el dia diversos socis han fet torns a l’estand 13 de la Fira de Comerç al Carrer i Gastronòmica de Sarrià per informar de les activitats presents i futures: els tallers, les activitats de les seccions, l’anunci de la primera crida per preparar el 60 aniversari de l’Esbart Sarrià, el 2015….

Les accions que es duen a terme per finançar la remodelació del Teatre, però, han estat el tema estrella. I la més celebrada, la iniciativa de la gent de l’Orfeó Sarrianenc de vendre manualitats realitzades per les seves sòcies, amb l’objectiu de participar en la campanya d’apadrinament de les noves butaques sense que els cantaires s’hagin de rascar més la butxaca. Les gallines han estat la peça més sol·licitada fins el punt que s’han exhaurit i ha calgut acceptar encàrrecs. A la gent de l’Orfeó se’ls ha girat feina….