14 octubre 2013

Les obres del Teatre de Sarrià i el 48h Open House BCN

La remodelació de la caixa pública del Teatre de Sarrià avança a bon ritme. De la feina feta el darrer mes, destaquem tres elements. El primer, el reforç de tota l’estructura de pilars que aguanta el segon pis, tot pensant en el nou pes que haurà de suportar amb la seva obertura al públic. El segon, l’aïllament tèrmic i acústic de les parets. I el tercer, la construcció dels espais de trencament de pas del foc entre platea i escenari. Tot plegat, intervencions necessàries per a la millorar de la seguretat de l’edifici i els seus usuaris.

Podreu comprovar personalment l’estat de les obres en les jornades de portes obertes dels propers 19 i 20 d’octubre. Es realitzaran amb motiu del 48H Open House BCN, el festival d’arquitectura durant el qual es pot visitar centenars d’edificis singulars de la ciutat de forma gratuïta. El Teatre de Sarrià estarà obert dissabte 19 d’11 a 14h i de 16 a 19h, i diumenge 20 d’11 a 14h.